My Sims Kingdom

Referent al Joc: My Sims Kingdom

mysimskingdom

Com jugar?

Tot comença de la mateixa manera que als altres jocs Sims, encara que després d’haver creat el nostre personatge només controlarem a un i no a un grup.

Després d’haver utilitzat l’editor per escollir cabells, ulls, … Entrarem de ple a la trama on encarnareu un heroi que anirà recorrent diversos pobles ajudant al rei Raymundo.

La temàtica del joc, és que Kingdom és un regne massa gran, per això el monarca demanarà que altres bons personatges, anomenats “variteros”, compleixin la seva funció en aquells llocs on a ell se li fa cada vegada més complicat assistir.

En aquest joc es deixa de banda les satisfaccions personals, per donar-li importància a la necessitat dels altres, és a dir, tindrem més moments i missions per construir espais o remodelar construccions en benefici de tots els habitants del lloc que el estar buscant la manera d’obtenir més béns.

My Sims Kingdom és una nova aventura plena de reptes encantadors on la reunió d’elements és important per completar els pergamins.

Com a grans aliats tindrem als controls de Wii, ja que utilitzarem el stick analògic del Nunchunck per moure’ns pels escenaris.

Per construir necessitarem fusta, roca, i altres materials més. Obtenir-ne serà senzill, només hem de fer un moviment amb el comandament. Si volem evitar l’escassetat d’aquests elements, haurem de ser molt curosos al moment d’utilitzar-los.

Quan es va a alguns dels indrets, els quals ens seran indicats, només portarem una vareta, accessori que s’ha de complementar amb un pergamí on estan escrits els elements que són obligatoris per edificar una casa.

Si es vol millorar una construcció feta, com finestres, sostres o altres, caldrà aconseguir altres pergamins. Això és característic en els Sims, però aquí caldrà recórrer un bon tram del joc per trobar els objectes necessaris.

Per construir, edificar, moure, esborrar, o qualsevol altra acció que sigui necessària realitzar haurem simplement moure la vareta per poder realitzar aquestes accions.

Per dissenyar edificacions s’ha posseir una bona quantitat de manààà!!, element la necessitat variarà segons el tipus de construcció que estem fent. El mannà s’obtindrà interactuant amb els habitants del joc i escenaris, i, serà indispensable perquè la vareta pugui seguir funcionant.

Si volem crear alguns d’aquests elements hem de fer funcionar maquinària. Això s’aconseguirà a base d’enginy i molta perseverança.

Vaixell
Gràfics
Els nostres protagonistes són una versió caricaturesca del que hem conegut sempre com els Sims. Aquí l’important és complir missions i divertir-se i, sembla que Maxis va voler potenciar a tot el joc aquesta idea lliurant personatges d’aspecte molt curiós i visualment colorits, encara que a vegades en extrem.

El motor gràfic compleix bé la seva tasca, per la qual cosa veurem un desenvolupament de les accions sense problemes i animacions de acceptable nivell en tot el títol. No esperem enlluernar amb l’acabat gràfic del joc, molt menys trobar algun efecte sorprenent o moviments espectaculars però si, molt de color, escenaris harmoniosos i uns Sims bé modelats.


Kingdom

El millor
Una nova forma d”entretenir amb aquests carismàtics personatges. Aquests protagonistes de tantes espectaculars edicions van deixar per un moment les seves necessitats bàsiques, les quals ens van entretenir magníficament, per aprendre una altra classe professions.

Els materials per construir moltes vegades no estaran al nostre abast, això es transforma en una invitació per explorar més a fons el joc, visitant nombrosos llocs, i en certes ocasions creant aquells elements que ens fan falta.

La musicalización i la part visual no arribaran a altres versions, però almenys el conjunt de detalls que formen tots dos apartats, aconsegueixen que aquests es desenvolupin amb una estabilitat excel lent.

La jugabilitat és senzilla, podem gaudir del joc des del moment en que comencem a donar-li forma al nostre Sims i dins la seva simplicitat és justament on trobem un joc divertit i ben realitzat.

Help!!!
El pitjor
Malgrat que ens mantindrem ocupats en aconseguint elements per construir i tractant de trobar altres per millorar les nostres creacions, això amb el pas del temps anirà disminuint les nostres ganes de jugar, ja que les accions són les mateixes.

Aquí hem de dir que encara que la jugabilitat és bona però podem caure en el repetitiu. Hauria estat encertat incloure una altra manera de joc, cosa que en aquests temps és quasibé una obligació per als realitzadors.

Hi ha jugadors tan habilidosos en aquest tipus de jocs que en molt poc temps hauran acabat amb tots els reptes que aquest conté. Per aconseguir que es no es separin aviat del títol, els productors sempre han de tenir en ment diverses modalitats.


Espero que us animeu a jugar-hi!!

427 Responses to My Sims Kingdom

 1. Thanks for the article.Thanks Again. Really Cool.

 2. Folder lock dice:

  Thanks for the article! I hope the author does not mind if I use it for my course work!…

 3. Hello! How do you feel about young composers?!…

 4. Cool:) I would say say it exploded my brain..!

 5. Sign Holder dice:

  Received the letter. I agree to exchange the articles.

 6. Thanks a lot! An extremely interesting comment!!…

 7. As usual, the webmaster posted correctly..!

 8. Interesting, but still I would like to know more about it. Liked the article:D

 9. I serched through the internet and got here. What a wonderful invention of the mankind. With the help of the network you communicate, learn, read !… That helped us to get acquainted!…

 10. I must admit, the webmaster is a cool guy..!

 11. xNLS7U Very informative article.Much thanks again. Keep writing.

 12. nordica skis dice:

  Thanks for the article! I hope the author does not mind if I use it for my course work!…

 13. The author deserves for the monument:D

 14. learn craps dice:

  I serched through the internet and got here. What a wonderful invention of the mankind. With the help of the network you communicate, learn, read !… That helped us to get acquainted!…

 15. coat stands dice:

  Thanks:) Cool topic, write more often! You manage with it perfctly:D

 16. vitamins dice:

  wow, awesome article. Really Great.

 17. diaper mall dice:

  Thanks for all the answers:) In fact, learned a lot of new information. Dut I just didn`t figure out what is what till the end!…

 18. derivatives dice:

  Very informative blog.Much thanks again. Fantastic.

 19. Post brought me to think, went to mull over!!…

 20. Short Films dice:

  Yeah� I read and I understand that I do not understand anything what it is about:D

 21. Wow, great article post. Awesome.

 22. The text is promising, will place the site to my favorites..!

 23. Appreciate you sharing, great blog article.Thanks Again. Want more.

 24. Very good blog article. Will read on…

 25. Thank you very much! I took it for myself too. Will be useful!!…

 26. Thanks again for the post. Really Great.

 27. Not bad post, leave it at my bookmarks!…

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: